Hvordan at skære en vinkel for to stykker af Trim for at opfylde

September 6

Hvordan at skære en vinkel for to stykker af Trim for at opfylde

De to grundlæggende samlinger, der bruges til at slutte sig til trim og møbellister er en miter fælles, der bruges til hjørner, og et tørklæde fælles, der bruges til at slutte sig til længder af materiale, at skabe en længere længde. Med begge disse led, er en ren præcise snit krævede. Forskellige metoder gøre jobbet tilstrækkeligt. Den mest effektive metode er at bruge en chop så, ellers kendt som en compound geringssav. En miter box og håndsav er også et almindeligt anvendte teknik, men denne metode er vildledende. Ved hjælp af en miter box stadig kræver fokus og pleje mens der skæres. En anden metode, der undertiden virker bedre end en billig miter box er til at tegne linjer netop på trim og hånd skære det omhyggeligt, flydende saven og lade værktøj til at gøre arbejdet.

Instruktioner

•Plan forude for hvad du ønsker at opnå. Tommelfingerreglen er, foranstaltning to gange skåret én gang. Ved måling til join trim, fejltagelser er ofte på grund af inkonsekvent måling. Med en spids klippe, måle netop længden af det sted, hvor det vil gå. Derefter måler siden af trim eller støbning, vil være vedlagt. For et tørklæde joint, det er tricky så dobbelttjekke målingerne et par gange før opskæring; sammenhængen kan afværge fejl og forvirring. Måle bagsiden af begge stykker af materiel, der vil blive forenet. På denne måde er der ingen tilføje og trække længden af gering.

•Measure trim og brug en blyant til at markere det præcist. For en miter fælles bruges 45-graders vinkler. For en indvendig gering joint, bagsiden af trim bliver længere. For en udenfor gering joint bliver bagsiden af trim kortere. Når du måle og markere materialet, holde molding op hvor det vil gå og dobbelt-tjekke at du har den markeret, går den rigtige vej. Denne "trick" er stærkt anbefales--selv erfarne fagfolk gøre fejl i denne henseende. For et tørklæde fælles bruges to modsatte 45 graders vinkler. For et tørklæde fælles betyder bagsiden af et stykke af trim er den længere snit; bagsiden af det stykke, det vil være sluttet til er de kortere snit.

•Kontrollér nedskæringer. Gøre en praksis, der er skåret på nogle skrot af det samme materiale, der bliver brugt. Kontrollere vinkler på praksis skåret i begge retninger, tjek den 45-graders vinkel og kontrollere den 90-graders vinkel. Praksis skære skrot, indtil den ønskede præcision er opnået. Justere saven stopper kan være nødvendigt.

•Join stykker. Indført støbning og se hvordan det passer. Borer huller hvor fastenerne vil blive placeret. Det er almindeligt at bruge trim negle eller tynde efterbehandling negle til dette job. Indlæse et par af hullerne med negle, holde støbning i den nøjagtige placering og drive hver søm omhyggeligt en del vej. Når kantlisten er sikker på det rigtige sted, fastgør korrekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com