Hvordan at skære firkanter i gipsskillevægge

June 11

Drywall er måske en af de mest almindelige indvendige væg designs. Det er forholdsvis billigt og lettere at reparere end andre materialer såsom gips eller træ. En af fordelene ved drywall er, at det kan være formet til at rumme forskellige faciliteter, såsom stikkontakt kasser eller væg switche. Skære et firkantet hul i Gipsvægge er en enkel proces gennemført med et særligt værktøj kaldet en wallboard sav. Dette så indeholder en skærpede spidsen er designet til at gennembore drywall, og dens serrated kant skærer gennem drywall uden meget besvær.

Instruktioner

•Optag højden og bredden af varen du skære væggen til at rumme.

•Draw en oversigt over de målte op på væggen med en blyant og en tømrer-pladsen. Bruge et niveau når positionering carpenter's square til at sikre, at pladsen ikke vippes.

•Pierce lige inden for hele længden af en side af skitsen med en hobbykniv til at skære igennem den ansigt papir, der dækker drywall. Sørg for, at kniven er udstyret med en skarp kniv før du foretager denne nedskæring. En skarp kniv vil sikre, at kniven skærer igennem papiret renlig.

•Klippe gennem gipsvæg med en wallboard så. Tryk spidsen af wallboard så i drywall skal de første snit. Vinkel klinge af så lidt mod dispositionen, når at gøre cut. Skære alle sider undtagen den side du skiver gennem med en hobbykniv. Skære bare inde i dispositionen. Det er bedre at gøre et snit, der er lidt mindre end dispositionen, fordi du kan altid udvide hullet senere.

•Klippe gennem den scorede side af pladsen med en hobbykniv.

•Enlarge den firkantede åbning, om fornødent ved barbering lager små portioner af drywall med en hobbykniv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com