Hvordan at skære gulvbelægning & Redo tungen & Groove

July 11

Hvordan at skære gulvbelægning & Redo tungen & Groove

I en normal hårdttræ gulvbelægning installation, skal du installere alle boards ved montering af tungen af en ind i rillen på en anden. Hvis det nogensinde bliver nødvendigt at ændre bredden af en bestyrelse, betyder det, skære ned på tungen eller groove ud af én side, og bestyrelsen vil ikke passe ind i andre boards. Når du kopierer en bestyrelse til at passe ved siden af en mur, ligegyldigt om tungen eller groove er mangler, men hvis bestyrelsen er midt på gulvet, du nødt til at skære en ny.

Instruktioner

•Juster dybden af en tabel savklinge, ved hjælp af en stikprøve gulvbelægning bestyrelsen som en reference. Hvis du er nødt til at skære en groove, angive groove-side af brættet over klingen og justere højden på klingen indtil toppen lige rører indersiden af rillen når kanten af brættet er fladt på bordet. Hvis du skærer en tunge, placere tungen på bordet og justere klinge højde, indtil det kommer til kanten af brættet ansigt.

•Indstil bordet så hegnet ved at skubbe bord mod bladet, og derefter skubbe hegnet i indtil det kontakter det. Hvis du skærer en tunge, Sørg for tunge bestyrelsens reference er på samme side af bladet som hegnet. Stramme hegnet clamp, derefter fjerne bestyrelsen.

•Drej saw, derefter skubbe bordet du ønsker at skære langsomt gennem bladet. Når slutningen af bestyrelsen er omkring en mund fra bladet, skal du bruge en push-stick til at skubbe det resten af vejen igennem. Sørg for bestyrelsen går hele vejen gennem bladet. Du kan lade hvis falder i slutningen af tabellen, eller har en hjælper fange den.

•Drej på brættet gennem 180 grader og presse det igennem igen. Hvis du skærer en rille, justere hegnet omkring 1/8 tomme længere fra bladet, og skubbe bestyrelsen selv tredje gang for at skære ud midt. Hvis du skærer en tunge, justere hegnet omkring 1/16 tommer tættere til bladet og skubbe bestyrelsen, derefter rotere brættet gennem 180 grader og presse det igennem igen.

•Test nye tungen eller rillen ved montering i bestyrelsen sammen med en anden. Foretage justeringer til bredden, efter behov af glidende hegn den ene eller den anden i 1/16-inch intervaller, og presser brættet gennem.

Tips & advarsler

  • Skære en ny tungen eller groove på hårdttræ gulvbelægning kræver en rimelig mængde af præcision og er nemmere at gøre hvis klingen er skarp.
  • Du kan gendanne tungen eller groove på i slutningen af en gulvbelægning bord ved hjælp af samme teknik. Holde bestyrelsen oprejst og greb det sikkert som du skubbe det så bladet ikke sparke det tilbage og beskadige den.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger en tabel så til at beskytte dine øjne, og holde dine hænder væk fra klingen. Aldrig nå omkring bladet mens saven kører.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com