Hvordan at skelne ler flise kontra beton fliser på et tag

May 1

Ler tagsten har været anvendt i tusinder af år over hele verden. Mere nylig, beton er blevet brugt til at oprette fliser, der ligne lerklinker men på en mere omkostningseffektiv pris. Hvis du har en bygning, der synes at have en ler flise tag, kan du nødt til at analysere en af fliser på nært hold for at bestemme, om fliserne er faktisk lavet af ler eller beton.

Instruktioner

•Weigh dine fliser. Beton fliser vægt betydeligt mere end lerklinker. Lerklinker vejer i gennemsnit mellem 600 og 650 pounds per tagdækning firkantede mens beton fliser kan veje mellem 820 og 1.100 pounds per square. En tagdækning square er 100 kvadratfod eller en 10 fods ved 10 fods sektion. Mens der er ingen måde at præcist få vægten af én flise som det vil afhænge af stil og producent, hvis du er i stand til at opnå en stikprøve beton og/eller prøve ler flise i en lignende stil og størrelse du vil være i stand til at sammenligne vægt til en af dine fliser.

•Undersøg flise for tegn på skimmel eller meldug. Fordi beton har en højere vand absorptionshastigheden end ler, beton fliser har tendens til at fastholde mere vand. Væskeophobning kan gøre dem mere modtagelig for skimmel og meldug over tid.

•Kontrollér farve af fliserne. Da clay er en naturligt materiale, det ikke falmer over tid. Beton, på den anden side er menneskeskabt og skal være farvet til at ligne ler. Som et resultat, har farven på beton fliser en tendens til at falme over tid.

Tips & advarsler

  • Hvis du er stadig ikke i stand til at afgøre, om din fliser er ler eller beton, bede en entreprenør til at undersøge dem for dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com