Hvordan at skjule Closet døre

November 19

Hvordan at skjule Closet døre

Grimme closet døre kan være næsten lige så slemt som rod skjult i dem. Mens der dækker døre med gardiner anbefales ofte, er det ikke den fineste løsning. I stedet, skjule din closet døre ved at tildele rummet en helt ny funktion. Hænge en opslagstavle og sende vigtige notater på de closet døre. Eller omdanner din closet døre til en attraktiv accent væg ved hjælp af nogle nye maling farve og Dekorative vægudsmykning.

Instruktioner

Male og vedhæfte kroge

•Begin ved at vælge maling farve som kontrast til den aktuelle farve i dit skab døre. Sæt malingen kan og pensel på avisen ved siden af døren.

•Applicer duck tape til skabet døren molding, arbejde din vej rundt, indtil du har et torv. Bruge en stige til at nå højden af skabet døren støbning. Med pensel, male indersiden kvadratet på din skabet døren, forlader skab dør støbning er. Mal ikke forbi duck tape. Tillad 24 timer for malingen til at tørre. Når tør, fjerne duck tape fra døren.

•Tag den måling tape og Bemærk i midten af den nyligt malet square. Vælg tre lodrette punkter på skabet døren. Afhængig af højden af dit skab døre bør den første mærkning ikke tættere end en fod ned fra toppen af malede pladsen; for det andet bør være 2 fødder fra toppen; og så videre. Al mærkning skal være centreret. Brug stykker duck tape-eller kridt til at finde markeringerne nemt.

•Arbejds fra top til bund, skrue i krogene over de tre markeringer på din skabet døren.

Hænge fotografier

•Vælg som fotografier til brug med hvert billede. Skæres til med en saks. Placer fotografiet i dets respektive ramme. Tag båndet og skær ikke mindre end 4 tommer lange stykker for hver ramme. Sløjfe bånd gennem krog på bagsiden af hver ramme, binde en sløjfe på toppen.

Hæng rammer på skabet døren, og sørg for bånd sløjfe viser på krogen. Over tid, swap gamle fotografier til nye. Erstatte rammerne, eller vælge illustrationen i stedet for fotografier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com