Hvordan at skjule elektriske ledninger i en ufærdig kælderen

June 20

En ufærdig kælderen præsenterer en vifte af muligheder, fra ekstra lagerplads til et stort legerum for et barn. Et problem med ufærdige kældre er, at ting såsom elektriske ledninger er overladt udsat, at skabe en skamplet for byen. Skjuler ledninger fra visningen giver en mere behagelig udseende til kælderen.

Instruktioner

Uddelingen en gruppering af elektriske ledninger sammen med plastik bånd. Måle længden af wire bundt, og skære et stykke stof til længden. Måle omkredsen af wire bundt, og Tilføj 2 inches. Klip stoffet til denne bredde. Vedhæft en strimmel af krog og løkke tape på begge sider af stoffet. Wrap ledningen stofbetræk omkring wire bundt, og Fastgør det med hook og loop tape.

•Block del af en væg, der indeholder elektriske ledninger med et stort stykke af møbler, såsom solide reoler, der kan bruges til opbevaring.

•Dæk en lang bundt af elektriske ledninger i loftet af omslutter dem i en hule stråle. Glide disse U-formet bjælker over bundterne, og søm dem direkte i loftet. Male stråle for en mere færdigt udseende.

•Hide kælderen elektriske ledninger med plast kabel kanaler. Skær raceway i passende længde, og Fjern papiret opbakning, der dækker selvklæbende. Stick raceway direkte til væggen, så det dækker ledningsnet.

•Kontrollér stof væg til at dække en stor del af elektriske ledninger. Måle fra en mur stud til et andet i det område, der holder ledningerne. Skære et stykke stof til at fordoble dette længde for et gardin-lignende effekt. Installere ét øje krog direkte ind i hver stud, og køre en gardin ledning mellem de to studs. Klip stoffet på plads, og træk det over ledninger at skjule dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com