Hvordan at skjule elektriske ledninger på vægge

February 6

Hvordan at skjule elektriske ledninger på vægge

Fra tid til anden en boligejer kan være nødvendigt at hænge en elektrisk anordning på loftet eller på væggen. Dette kan give en væg, selv en hele rummet, en grimme udseende eller få det til at se rodet. Løsningen ligger i din kreativitet. Du har flere muligheder til rådighed for dig på skjule elektriske ledninger på væggene.

Instruktioner

Blend det

•Camouflage ledning. Hvis wiren kører op hjørne af muren, flush med begge sider, det skal være nemt at maske ved at male det samme farve som væggen. Den samme idé vil fungere, hvis ledningen der kører vandret langs baseboard. Tage en malerpensel, dyppe den i malingen og brug små strøg op og ned ad wire, indtil det er malet helt. Brug wire hæfteklammer til at holde ledningen fra svulmende op.

•Anvend en slags kanalen raceway. En ventilationskanal raceway er generelt en tre - eller fire-sidet sheathe lavet af plastic, PVC eller aluminium. Ofte bruges til at skjule kabel TV-linjer, er kanalen kanaler udstyret med tilbehør som ender og hjørner, ifølge kabel Organizer hjemmeside. En anden type af raceway er stakit baseboard. Fastgøre den til væggen med de korte pistol.

•Sæt en fabrik eller dekoration foran ledningen. Mange hjem har store planter, ofte falske dem, i hjørnet af deres mest fremtrædende værelser. Andre gange kan hjem have høje lamper placeret i hjørnerne. Uanset ornament, bag dem vil du ofte finde nødvendige ledningerne skjules fra visningen. Før du går til butikken for at købe noget, check rundt i huset, i alle dine rum. Du kan allerede have noget kreativt at sætte i hjørnet.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil skjule en TV ledningen, simpelthen spole ledning bag fjernsynet. Forretningen skal naturligvis være i umiddelbar nærhed. Tucking en snor eller tråd inde i en væg er en elektrisk code krænkelse.
  • Pas på ikke at punktere en elektrisk ledning med en korte pistol. Dermed kan forårsage en kortslutning og kunne starte en brand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com