Hvordan at skjule en Computer Wall Mount

July 4

Computerskærme er kommet langt siden dagene af pladskrævende billedrør enheder. Mellem slankt fladskærms skærme og mindre CPU'er tillade udstyr som computer wall mount enheder hele systemet til at stuve væk mod væggen. Disse enheder kommer i en række størrelser og stilarter, men kan du ikke lide sit udseende. Når du ønsker at skjule enheden fra se, er der flere muligheder at overveje.

Instruktioner

•Installer et gardin over computer wall mount enhed. Brug den samme stil og farve af gardiner og opklæbning hardware, som du har over windows for kontinuitet. Placer en gardinstang over wall mount enhed på samme højde som gardinerne. Skub gardin sæt over enheden for at skjule det og trække gardinerne åben stilling, når du har brug at bruge enheden.

•Sæt en bogreol, stort garderobeskab eller andre store møbler stykke foran en computer wall mount som ikke er i brug, men når fjernelse er ikke en mulighed. Fordi enhederne er normalt smalle, bør tager lidt plads, denne metode ikke forårsage møbler til at se ud af sted.

•Paint computer wall mount samme farve som baggrunden væg. Mens dette ikke helt skjule det fra visningen, camouflerer det det så det blander i mere end hvis det var en anden farve.

Hæng en custom-made billedramme eller spejl over den vigtigste del af computer wall mount. Fastgør den med stærk magnetisk strimler og fjerne det, når du skal bruge computeren.

•Sæt en frodig, høje potteplante mod væggen for at skjule computer wall mount. Line op flere mod væggen for ekstra dækning, hvis nødvendigt.

•Unfold en rumdeler eller japanske shoji skærm foran computeren wall mount. Placer det på en måde, så mount er helt skjult.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com