Hvordan at skjule en gammel Radiator

October 2

Hvordan at skjule en gammel Radiator

Selv om vi ved, hvor svært det ville være at gøre det gennem vinteren uden at gamle radiator, det betyder ikke, at det er rart at se på. Heldigvis, at grimme stykke af maskiner vil ikke være generer dig i lang tid. Når du kender de rigtige måder at skjule dig rold radiator, vil dit værelse ser den måde, du ønsker på ingen tid.

Instruktioner

•Paint din radiator, der samme farve som omgivelserne. Male det med et tyndt lag af varme-resistente olie maling, i en periode, når varmen kommer til at være slukket i et stykke tid. Jo mørkere farve maling er, jo længere vil det forblive ser godt ud.

•Sæt noget strategisk foran den gamle radiator til at blokere det fra stedet i det rum, hvor folk normalt samles. Dog ikke bruge noget, der blokerer varmen fra frigives i lokalet, eller et stykke af møbler, der kan blive beskadiget af varmen.

Forpakket en radiator dække. Disse kan findes i de fleste hjem forbedring butikker, og er ofte lavet af træ.

•Build din egen radiator dække der inkorporerer tema i rummet. For eksempel, hvis dit værelse er blomst-tema, snitte blomst design i din træ radiator dække, eller bare male blomster på.

Tips & advarsler

  • Fjerne rust og chipping maling fra din radiator, ved hjælp af en stålbørste og sandpapir, før de giver den en ny frakke af maling.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com