Hvordan at skjule en rulle toiletpapir i opbevaring

December 21

Hvordan at skjule en rulle toiletpapir i opbevaring

En ekstra rulle eller to af toiletpapir i badeværelset vil forhindre generende situationer, når du har brug for det mest; Du kan dog ikke lide udseendet af ekstra ruller sidder rundt i dit badeværelse. Vær kreativ med din lagerplads og skjule en rulle toiletpapir i stedet. Brug din fantasi til at tænke sig en række forskellige lagringsmuligheder--der er mange måder at skjule ekstra toiletpapir ruller i badeværelset.

Instruktioner

•Find en vidjekurv, der er stor nok til at holde tre eller fire ruller af toiletpapir. Stak dem eller passe dem ind i kurven, men de passer og top kurv med låg. Kurv i et sted i nærheden af toilettet hvor toiletpapir ruller vil være nem adgang, såsom på toilet tank eller til venstre eller højre på toilettet. Bruge en komplementære farve til at matche din indretning og placere en bue rundt om kurven, hvis du ønsker at dekorere det yderligere.

•Brug et toilet roll tårn eller beholder. Disse lagringsenheder vil holde flere toiletpapir ruller. Nogle tårne fremstilles af chrome og de virkelig ikke skjule toiletpapir, men snarere bare holde det. Andre tårne er lavet af naturlige kurv fibre, metal eller plast og de omslutte helt toiletpapir inde med et låg på toppen. Disse lukkede beholdere er ideelle, når du ønsker at skjule toiletpapir fra visningen, men har det tæt på toilettet. De lukkede beholdere også beskytte toiletpapir fra støv og fugt samt. Nogle dunke sidder på gulvet, nogle tillægger væggen og andre tillægger toilet tank.

•Purchase en særlig toilet papir dækning eller gøre en selv. Hvis du sy, strikke eller hækle, der er mønstre for at gøre finurlig og attraktive toiletpapir dækker der ligner andre objekter. For eksempel, nogle toiletpapir dækker ligner toppen hatte, dukker, dyr eller bamser.

•Tuck ruller toiletpapir væk i et skab eller en skuffe hvis du ikke ønsker at gøre eller købe en særlig holder til dem. Dette er en indlysende måde at skjule toiletpapir ruller, med fordelen, at du ikke behøver at bruge penge på noget til opbevaring. En mulig ulempe er, at du ikke kan have den ruller let tilgængelige i nærheden af toilettet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com