Hvordan at skjule en spændeskive & tørretumbler i køkkenet

November 19

Hvordan at skjule en spændeskive & tørretumbler i køkkenet

I nogle boliger, er vaskemaskine og tørretumbler forbindelser placeret i køkkenet, som efterlader dig intet andet valg, når tilslutte dine apparater. Medmindre du ønsker at gå til problemer og udgiften for at flytte forbindelserne, kan du skjule vaskemaskine og tørretumbler således at de ikke er et knudepunkt eller distraktion i dit køkken plads. Hvor langt du vil gå i forklædning er op til dig.

Instruktioner

•Sæt to eller tre dekorative folde skærme omkring vaskemaskine og tørretumbler til at skjule dem. Hænge nogle små objekter på ydersiden af skærme med push-pins føje til udsmykning tema i dit køkken såsom dekorative hot pot pad eller små ornamenter.

•Monter en bordplade over toppen af vaskemaskinen og tørretumbleren hvis vaskemaskinen er en frontlæsser. Velcro tape lip på køkkenbordet mens gælde velcro tape til toppen af et lagen. Tillægger velcro på kanten af køkkenbordet velcro på den lagen og lad det hænge ned for at skjule apparaterne. Skåret af arket med sakse omkring 2 inches forbi floor længde og hem med stof tape.

•Build et kabinet med bi-fold døre omkring vaskemaskine og tørretumbler til helt skjule dem. Åbne bi-fold døre, når du skal bruge vaskemaskinen og tørretumbleren.

Tips & advarsler

  • Opbygge din egen skærme ud af tømmer rammer, hængsler og stof i stedet for at købe dem. Hvis du bygge dem, kan du tilpasse dem til at passe dit køkken indretning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com