Hvordan at skjule fladskærms-ledninger

May 20

Hvordan at skjule fladskærms-ledninger

Fladskærms-tv er ved at blive et populært valg på grund af deres pladsbesparende design. De kan erstatte gamle og voluminøse TV enheder, og tjene som vægdekorationer, når de er monteret i et værelse. For at have et rent udseende, er det vigtigt at holde snore af tv'et skjult. Du kan skjule din fladskærm snore og undgå de sammenfiltrede og rodet look af elektriske ledninger.

Instruktioner

•Tie op ledninger hængende fra bagsiden af fladskærms-TV med kabel-bundlers. Det vil være bedst at bare binde dem alle i en enkelt fil, således at det vil være lettere at skjule. Sørg for at binde snorene sikkert, så de ikke vil køre løs.

•Kontrollér en blyant mærke på væggen hvor du vil køre ledninger. Nogle mennesker lade ledninger løber langs siderne af tv'et for at holde dem ude af vejen. Andre lade snorene hænger ned til gulvet, så at kun ét bundt af ledninger kan ses på væggen.

Uddelingen snore på plads ved hjælp af wiren stifter. Placere ledninger mod mærker at du lavede og sætte wire stifter langs vejen. Hammer søm på plads ved hjælp af en gummihammer. Placer bundtet på en måde, at det vil være tæt på en stikkontakt. Sørg for, at wire tack er stor nok til at passe snorene. Antallet af wire stifter du placere er ligegyldigt, så længe ledninger er fastgjort til væggen.

•Dæk snore med wire runner. Wire runner's primære formål er at beskytte ledninger. Dog kan det også gøre de mindre synlige ledninger. Da wire løbere kommer i forskellige farver, skal du vælge en farve, der er lignende eller tæt på farven på din væg.

Tips & advarsler

  • Hvis farven på din wire runner ikke er svarer til farven på din væg, kan du male runner.
  • Afbryd kablerne fra TV før du hammer ledningen stifter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com