Hvordan at skjule grimme gasvarmere

April 8

Hvordan at skjule grimme gasvarmere

Grimme apparater ødelægge design af dit hjem og det udseende, du ønsker. Selv noget så simpelt som en gammel Gasovn sidder langs den ene væg i stuen er en nær katastrofe. Så snart du eller nogen andre træder ind i lokalet, fokuserer øjet straks på eyesore. Prøv et par forskellige måder at skjule grimme varmeapparater og give dit værelse en mere dekorative stil.

Instruktioner

•Dæk den grimme heater med et skab. Find et kabinet, der helt dækker det og måle højde, bredde og længde af ovnen. Fjern bagsiden af kabinettet med en elektrisk sav, så det sidder i plan med væggen bag ovnen. Bore et lille hul i bagsiden af kabinettet, at gøre plads til gas linje.

•Tag gas linje fra ovnen. Male Gasovn og ringmur med samme farve af maling. Bruge en maling rulle til et jævnt lag og følge det med en pensel, der når de skjulte områder og sprækker i ovnen. Afhængigt af farven på dine vægge skal du først et lag primer.

•Lay to gamle døre flade og vedhæfte to hængsler til siderne, forbinder de to døre. Hængslerne lade dig åbne og lukke dørene efter behov. Placer døre foran den grimme varmer som en rumdeler.

•Sæt fire hjul til bunden af en bogreol, placere en caster på hvert hjørne. Skubbe bookshelf foran ovnen og fylde det med bøger, magasiner eller hjem dekorationer. Hjul kan du hurtigt flytte bookshelf ud af vejen for reparationer og vedligeholdelse på varmelegemet.

•Rearrange møbler på værelset, skjult varmelegeme bag forskellige stykker. Flyt sofaen foran varmelegeme, forlader mindst 12 inches af plads mellem sofa og varmelegeme. Sørg for at ovnen har plads nok at varmen stiger og ikke udgør en fare for møblerne.

Tips & advarsler

  • Når du bruger metoden kabinet, Sørg for at du har plads til ventilation. Bore huller omkring kabinettet eller så lille lameller i hele kabinettet, giver varme undslippe ventilationskanaler til opvarmning af huset.
  • Bruge varme-safe maling, når du maler Gasovn.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com