Hvordan at skjule køkken afsætningsmuligheder

February 15

Stikkontakter kan mar udseendet af selv den mest omhyggeligt indrettede køkken, bryde op de rene linjer af en flise backsplash, eller forstyrre skønhed af træets årer på siden af en køkkenø. Uanset om du remodeling, bygning, eller bare at gøre simple forbedringer, kan du skjule eller skjule din køkken afsætningsmuligheder, så de ikke er den første ting bemærker du når du indtaster rummet. Den teknik, du vælger kan afhænge af placeringen af forretningen og materiale af overfladen.

Instruktioner

•Hvis du er renovering eller bygge dit køkken, installere smalle plug strimler i stedet for standard stikkontakter under din overskabe. Afsætningsmulighederne vil være let tilgængelige, og hvis du installerer kabinetter med en udvidet dekorativt element på den forreste nederste kant, kun vil du vide opholdssted for forretninger.

•Strategisk sted køkkenbordet tilbehør og apparatur at skjule køkken afløb. Hvis du vil vise din lyse-røde elektrisk mixer som en del af dit køkken indretning, for eksempel, lad det gøre dobbelt told og dække den outlet, det kræver.

•Hvis du har en brugerdefineret ø bygget til dit køkken, har builder placere outlet bag en lille faldlem med skjulte hængsler. Åbne den med en pull, der passer til resten af køkken kabinet hardware.

•Hide forretninger og accessorize køkken vægge på samme tid. Maling eller lakering en gammel træramme med en åbning stor nok til at afsløre hele forretningen. Skær et stykke træ til at passe ind i åbningen, og male eller slutte det til at supplere eller matche rammen. Fastgør det lille stykke træ på indersiden åbningen af rammen med små hængsler i bunden, og vedhæfte en dekorativ pull på forsiden af din ramme nye "dør". Hænge ramme på væggen, så åbningen omgiver stikkontakten, når du åbner det lille trædør.

•Hide køkken forretninger i et almindeligt syn. Hvis stikkontakten er på en malet væg, for eksempel købe et træ outlet dække, og male det samme farve som væggen. Dække et træ outlet cover med matchende tapet at skjule det på en tapetserede overflade.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com