Hvordan at skjule ledninger når hængende Plasma tv på væggen

December 22

Hvordan at skjule ledninger når hængende Plasma tv på væggen

Hængende dit fladskærms tv på væggen giver dit hjemmeunderholdningscenter en ren og strømlinet udseende--, medmindre en uskøn bundt af kabler løber ned af væggen. TV'et har en netledning, kabel linje og audio og video tilslutninger der nemt forvandle din nye plasmaskærm i en skamplet for byen hvis de er efterladt dinglende gratis. Skjule dine kabler i væggen kan udgøre en brandfare, og afhængigt af væggen du har, det kan ikke selv være en mulighed. Dækker dem udenfor muren holder dem lige ud af syne og ude af sind.

Instruktioner

Forpakket enten et kabel forvaltning raceway eller en dørtærskelen. Disse er grundlæggende den samme - konkave strips gennem hvilke du køre ledninger-- men en dør-tærskel kan være mere overkommelig.

•Paint strip at matche din væg, hvis du ønsker at give din ledninger ekstra camouflage.

•Measure bredde på dit TV langs den nederste kant og brug en blyant til at markere, hvor midten ligger. Dette er, hvor du ønsker at hænge din strip for et rent, symmetrisk udseende.

•Hold dine strip op mod væggen hvor det vil hænge. Strimlen skal har et lille hul i det allerede for skruer, så stikke spidsen af din blyant gennem og mærke på væggen hvor du nødt til at bore.

•Drill et hul i væggen hvor du har markeret. Hullet skal være dimensioneret til at passe din anker, som er dimensioneret til at passe din skrue - skrue størrelse kan variere afhængigt af størrelsen af din strip, og hvis du har købt et kabel forvaltning raceway kit, kan de endda være inkluderet.

•Hold dine strip op mod væggen og samle dine kabler bag det fra top til bund. Være omhyggelig med ikke at bore gennem enhver elektriske kabler, skrue gennem hullet og ind i væggen at holde strip på plads. Kun vedhæfte strimlen til væg i dette ene sted--det gør det lettere at fjerne, hvis du skal tilføje eller fjerne kabler.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil snarere skjule dine kabler inde i væggen, hverve en professionel. Forkert installation kan udgøre en brandfare eller overtræder bygning og brand koder eller begge dele.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com