Hvordan at skjule ledningerne til et fladskærms tv over en pejs

February 5

Hvordan at skjule ledningerne til et fladskærms tv over en pejs

Installerer et fladskærms TV via en pejs kan du nyde to knudepunkter i rummet i ét sted. Dette gør det muligt at holde de samme siddeforholdene for at bruge begge objekter. Sammen med fladskærms TV kommer ledninger sådan de strømkabel og stik til enheder som en DVD-afspiller eller video game system. Skjule ledningerne forhindrer pladsen i tilsyneladende alt for rodet.

Instruktioner

•Bunch ledninger sammen med wire slips og male dem til at matche dine eksisterende væg og pejs mantel farve som en hurtig og billig måde at camouflere dem.

•Installer en plast ledning cover, der løber fra bunden af dit fjernsyn til pejs mantel, hvis der er en stor kløft mellem to. Klippe ledningen dækning til den rigtige størrelse, fjerne opbakning for at udsætte lim og pind på plads med ledninger bag det. Brug en ekstra ledning dække løber langs pejs mantel til at skjule de resterende ledningen længder indtil nå de elektriske og kabel afsætningsmuligheder.

•Hide TV'et snore ved at placere pyntegenstande som indrammede billeder, små potteplanter eller en samling af glas vaser på mantel på begge sider af fjernsyn. Køre ledninger bag disse objekter. Skjule ledninger, mens de fortsætter på nede siden ved at placere genstande som en reol, potteplante eller pejs tilbehør såsom en høj kindling boks ved siden af pejsen. Placere en identisk objekt på anden siden for symmetri.

•Gruppere snore sammen og sted en klud ledning dække over dem. Klud ledningen dækker tilføje en dekorativ effekt til rummet omkring din pejs.

Tips & advarsler

  • Placere strømkabler ved siden af din AV-kabler kan forårsage interferens. Køre dem langs separate sider af din mantel og pejs, hvis muligt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com