Hvordan at skjule Newel Post beslag

November 3

Hvordan at skjule Newel Post beslag

Solid newel indlæg er bedst monteret fra alle fire sider med L beslag, knyttet til stillingen og ansigtet af trappe slidbane eller gulv. Disse beslag vil holde newel støt i år at komme, men præsenterer et andet problem, de er grimme. Den enkleste løsning er at ombryde base af newel post i baseboard molding for at skjule de metal beslag.

Instruktioner

•Measure bredde af newel post ansigter på alle fire sider med et målebånd. Måle beslag fra newel post, langs gulvet og op post's ansigt. Vælg en hårdttræ baseboard støbning i en komplementær korn høj nok til at dække post del af beslaget, og tyk nok til at dække gulvet del.

•Klippe fire stykker af støbning til at passe post med 45 graders spids nedskæringer i hver ende, en højre og en venstre. Gøre spids nedskæringer med støbning stående på sin nederste kant, så stykker vil indhyllingsafstand post base, indramning det.

•Mark stilling af beslaget på bunden og bagsiden af den støbning og brug et træ mejsel til at barbere væk nok materiale for at fjerne beslaget, således at kantlisten vil hvile let mod post og gulv, skjuler beslaget.

•Glue og negle støbning i sted, omkring bunden af post med 45 graders mitered hjørner, møde op at oprette sprød 90 graders hjørner. Brug træ lim og en pin sømpistol med 2 tommer søm til at fastgøre støbning på plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com