Hvordan at skjule opbevaring kasser

February 8

Opbevaring kasser er en absolut nødvendighed, hvis du bor i et lille rum, men de er ofte grimme. Hvis ikke du er klar til at skallen ud big bucks for polstrede opbevaring kuber forklædt som osmannerne eller kister, der tjene dobbelt told som bænke, kan du administrere en lignende virkning for dig selv. Indstillingerne omfatter skjule din opbevaring kuber i et almindeligt syn som en tabel eller en bænk, eller tucking dem væk i skabet og skjuler dem bag et gardin.

Instruktioner

•Sæt din opbevaring kasse-- eller gruppe flere opbevaring kasser sammen--i midten af rummet. Bemærk at hvis du grupperer flere kasser sammen de skal alle være i samme højde. Du kan gruppere dem i næsten enhver form for udgør den grundlæggende struktur for en tabel.

•Sæt et stykke krydsfiner eller meget stiv, tyk karton på tværs af toppen af opbevaring kasser. Ideelt set bør det udvide omkring en tomme forbi hver side af kasserne. Hvis alle kasser har matchende robust låg med flade toppe, kan du springe dette trin.

•Dæk kasser og krydsfiner eller pap på toppen af dem, hvis til stede, med et stykke klæde, et tæppe eller en dug. Klud/tæppe/dug bør være bred nok til at drapere hele vejen ned til gulvet på alle sider af kasse dannelse. Hvis dannelsen er for bred til at dække med bare ét stykke af klud, placere et andet stykke stof vinkelret på den ene, så alle siderne er dækket.

•Følg en tilsvarende procedure, hvis du gerne vil skjule dine kasser i andre dele af rummet; bare putte dem væk, placere noget fast over toppen af dem, hvis de ikke har et låg, og dække dem med en attraktiv klud, dug eller tæppe. En lang række kasser mod væggen, dækket med et flot tæppe, gøre en flot bænk for besøgende til at sidde. Når du vil have noget fra kasser, er alt du skal gøre, ophæve lid(s) og tæppet væk.

•Der måde at skjule din opbevaring kasser--uden at dække dem op--er at redde et hjørne eller side af skabet for opbevaring kasser kun. Stak dem op mod væggen og derefter hænge et ark, en let tæppe, en sarong eller en strimmel af smukke klud foran dem som et gardin. Du kan endda bruge en badeforhæng for dette hvis du kan lide. Afhængigt af formen af dit skab, kan du hænge stof fra et brusebad gardinstang spændt mellem væggene, eller du skal måske slå et søm i hver side af kabinettet, vinklet 45-grader ned, og suspendere en streng mellem negle. Drapere en fold i stoffet du er hængende over strengene og bruge sikkerhedsnåle til at fastgøre den på plads. Hvis din stof er meget tung, skal du sørge for negle du bankede gå ind i væggen studs.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for hjælp til at få krydsfiner skæres til den rigtige form, vil hjem forbedring butikken du køber krydsfiner på normalt være mere end glade for at klippe det for dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com