Hvordan at skjule Surround-lyden ledninger uden en kvist

October 14

Et surroundsound-system bringer film og musik til live i en hjemmebiograf, giver folk følelsen de er i biografen eller ved en koncert. Surround sound-systemer omfatter flere talere wired hele et værelse. Mens nogle mennesker skjule ledningerne i en kvist, er dette ikke altid en mulighed. Der er flere andre løsninger, der begrænser din visning af surround-lyden ledninger.

Instruktioner

•Brug solid stykker af møbler til at hjælpe skjule surround-lyden ledninger i lokalet. Installere systemet, så store ledninger løber bag noget såsom en lang reol eller sofa eller en høj Kina kabinet. Male udsatte surround-lyden ledninger for at matche væggen eller trim farve til en camouflage effekt.

•Sæt kabelstyring kanaler til væg eller trim langs stier af surround-lyden ledninger. Installere systemet og køre ledninger først. Skræl opbakning fra raceway, placere de udsatte surround-lyden ledninger ind i det og holde det på væggen eller trim. Male raceway, så det blandes med baggrunden.

•Hide surround-lyden ledninger bag støbning og trim. Fjern hver sektion af støbning og skære en indskæring langs bagsiden, der er stor nok til let rumme ledningerne. Line op ledning med hakket før sømning trim ryggen på plads.

•Slip surround-lyden ledninger nedenunder rummets tæppe eller et område tæppe. Guffe det sikkert mellem tæppe pad og tæppe til at forhindre klemme. Men, ikke køre en netledning under tæpperne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com