Hvordan at skjule ting pænt i en lille lejlighed

December 2

Hvordan at skjule ting pænt i en lille lejlighed

Leve store i din lille lejlighed ved at bruge hver tomme plads samtidig opretholde en åben, luftig fornemmelse. Først, slippe af med rodet; Dernæst beslutte, hvor du vil gemme de resterende emner du planlægger at holde. Kreative løsninger kan hjælpe dig med at organisere og skjule ting pænt i en kompakt lejlighed med meget lidt gulvplads.

Vægge

Kig på væggene i din lejlighed for uudnyttet lodret opbevaringsplads. Installere reoler eller overskabe i ethvert rum til pænt skjule en række artikler. Overskabe med hængslede døre tilbyder skjulte lagerområder for lille køkkenapparater, redskaber eller retter; badeværelse hygiejne poster, medicin og hår-styling værktøjer; og stue elektronik, film og brætspil. Outfit en åben reol med vævet kurve, dekorative kasser eller tin spande til diskret gemme små genstande, som office, syning eller kunst forsyninger, magasiner, fotografier og løse papirer. Du kan også placere et fritstående reoler stykke for at gøre dobbelt told som en rumdeler i en kompakt lejlighed med en åben grundplan.

Møbler

Petite sekretær skrivebord leverer en instant kontorlokaler for en lille lejlighed. En fold-down panelet skjuler et hemmeligt rum for en laptop eller computer skærm når panelet er lukket og giver en bekvem desktop, når panelet foldes ned. Opbevaring af sengebåse, rum, skuffer og skabe tilbyder flere skjulte storage steder for papirer, filer, bøger og andre office-relaterede emner. Indarbejde en alsidig storage osmanniske i din stue arrangement til at levere en fodstøtte, ekstra siddepladser og en bekvem sofabord. En storage osmanniske indvendige rum er et ideelt sted at stash sengetøj og puder for en fold-ud sovesofa eller futon. En skænk præsenterer en stor lagerplads til en møbler stykke med en lille fodaftryk. Pakke interiør med retter, dækketøj, betjener stykker, dekorative tabel tilbehør og sølvtøj. En skænk bordplade leverer en ideel sport for en middagsbuffet i dessert eller kaffe bar.

Hemmelige rum

Ikke forsømme de hemmelige rum i dit lille lejlighed som gemmer placeringer til en bred vifte af husholdningsartikler. For eksempel, konvertere en ubrugt forsænket væg område til en plads til at skjule en kompakt Murphy bed, der folder pænt i det forsænkede område, når det ikke er i brug. Eller omdanner en væggen krog til en fødevare spisekammer ved at installere hylder inde i forsænket område. Dække nook med en gulv-længde gardin hang fra en dekorative gardinstang, hvilket gør det nemt at trække gardinet åben når du har lyst. Sætte den glemte plads nedenunder din sofa eller seng til god brug ved at skubbe låg opbevaring beholdere fyldt med årstidens tøj nedenunder dem. Placere en opbevaring bænk i det ledige område under en trappeskakt til en indbydende sæde til at plumpe og dagdrømme en stund, samt et sted at opbevare ekstra håndklæder, sengetøj, puder eller dækketøj.

Andre ideer

Udstyre dit skab med arrangør kan maksimere lagerpladsen. Placere en kommode inde i dit skab til pænt skjule undertøj, sokker, pyjamas og andre personlige genstande. Stabling sengebåse tilbyder individuelle rum til punge, bagage og attache tilfælde. Hænge en sko organizer på bagsiden af dit skab dør at holde sko ude af syne. Placer en specialdesignet sports organizer nedenunder et skab hylde at holde sports habengut ud af dit soveværelse og opholdsstue. En køkkenø, designet med opbevaringsskabe bekvemt skjuler gryder, pander, servering pladerne og akavet formede retter. Tilføje en hylde mellem benene på dit spisebord til at skabe et sted for fastsættelse af attraktive kurve fyldt med spisning-relaterede emner, såsom servietter, dækkeservietter, duge eller retter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com