Hvordan at skjule vaskeri område

October 2

Hvordan at skjule vaskeri område

En dekorativ forklædning holder vasketøjet utiltrækkende room komponenter skjult mens blanding med din hjemmets indretning. Den specifikke placering af vaskerum påvirker hvordan du skjule den. Et vaskerum, der er en del af et større rum, såsom køkken eller Ammans, kræver mere indsats end blot at tilføje en dør til et separat vaskerum.

Belægninger

Hvis vaskemaskinen og tørretumbleren er i et separat rum, giver der dækker døråbningen en enkel måde at skjule pladsen. Måle døråbningen for at bestemme, hvilken type af døren, der vil arbejde. En regelmæssig hængslet dør er en mulighed for mange åbninger. Hvis du har en større åbning, overveje glidende eller bifold døre. En anden mulighed er et gardin til at dække forstuen til vaskerum. Hvis vaskerum er en del af et andet rum, er en mulighed at hænge en gardin skillevæg til at dække op vaskeri område. Du kan nemt glide gardin ud af den måde at gøre vasketøjet og skub det tilbage, når du vil vaskeri område skjult.

Bordplader

En bordplade er en anden måde at skjule din vaskemaskine og tørretumbler under tilføjelse af en funktionel overflade i rummet. Montere køkkenbordet, så det kører lige over vaskemaskinen og tørretumbler, forlader nok plads til udluftning og adgang til maskiner. Denne indstilling fungerer kun for front-loading maskiner, som køkkenbordet ville forhindre låget af en traditionel skive i åbningen. For at skjule yderligere vaskemaskine og tørretumbler, vedhæfte store skabslåger eller gardiner foran maskinerne hængende under køkkenbordet.

Indbyggede funktioner

Indbyggede reoler og kabinet giver vaskerum et færdigt look svarende til køkkenet. Reoler giver et lagerområde for vaskemiddel og andre Tøjvask værelset hæfteklammer så de ikke er lyver rundt i lokalet i åbne. Bruge væggen over vaskemaskinen og tørretumbler som den centrale placering for den indbyggede kabinet. Hvis værelset er stort nok, tilføje kabinet og reoler på begge sider af maskinerne.

Positionering

Positionering af vaskemaskine og tørretumbler spiller en rolle i hvor godt du er i stand til at skjule vaskerum. Hvis det er muligt, oprette vaskemaskinen og tørretumbler så de er ikke direkte i lysbanen, når du går i området. Hvis vaskemaskinen og tørretumbleren er i køkkenet eller et andet rum, flytte dem til den ene ende, så de er nemmere at skjule med gardiner.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com