Hvordan at skræmme væk vaskebjørne

June 1

Hvordan at skræmme væk vaskebjørne

Kendt for deres foroverbøjet udseende, sort og grå stribet hale, og sorte "maske" dækker deres øjne, lever vaskebjørne i både skov og byområder. Da vaskebjørne spiser en bred vifte af fødevarer fra insekter til majs, er de almindelige skadedyr invaderende papirkurven dåser, haver, afgrøder og huse i byområder. Vaskebjørne behændig tæer gøre klatring hegn og hus, og åbningen skraldespande og låg på pet næring en let opgave. Brug sikker men effektiv skræmme taktik til at beskytte dig selv, hus og ejendom fra vaskebjørne.

Instruktioner

•Installer en dobbelt elektrisk hegn omkring haver, markafgrøder og damme at skræmme væk vaskebjørne. Placer den nederste ledning 6 inches over jorden og andet ledning 12 inches over jorden, anbefaler, Washington Department af fisk og dyreliv. Tilslut ledningerne til en switch, der tillader dig at tænde elektriciteten i løbet af aftenen og slukker i løbet af dagen. En lav strømstyrke hegn vil ikke såre vaskebjørne.

•Evict en familie af vaskebjørne fra din skorsten ved at spille høj musik ved pejsen, skinner en lys eller ved at efterlade en klud dyppet i en vaskebjørn frastødende produkt (fundet i gård forsyning butikker) i pejsen.

•Beskyt dig selv fra en aggressiv vaskebjørn, der nærmer sig du af stående høje, råben, og vifte med armene og hamrer en skrald kan. Hvis dette ikke skræmme væk vaskebjørn, prøve sprøjtning vaskebjørn med en vandslange.

•Prevent vaskebjørne i at trænge ind din lokaler ved at installere motion-afsløring projektører over områder som garage og pet døren. Også, drys en kommerciel skadedyr frastødende i papirkurven områder, kvist og tag. Urban Wildlife Rescue hjemmeside tilbyder et hjem frastødende opskrift bestående af cayenne peber, jalapeño peber og gule løg. En anden metode indebærer hælde en kop af ammoniak i papirkurven eller placere en skål eller ammoniak i loftet eller under pejse.

Tips & advarsler

  • Vedhæft et tegn på sikkerhed eller hvide stykker stof til elhegn at sikre synlighed.
  • Forsøg aldrig at ryge vaskebjørne ud af en skorsten. Røgen kan forårsage skade til juvenile vaskebjørne, da de ikke kan kravle ud af sig selv og agitere voksen vaskebjørne.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com