Hvordan at slå en vægfarve

November 14

At vælge en maling farve er ikke en eksakt proces. Belysning, kan gulv belægning og polstring tekstiler bruges i et rum påvirke den måde, en maling farve vises. Bare fordi det ser godt ud på en maling chip betyder ikke, du vil få den samme look i hjemmet. Hvis malingen farve du har valgt ender med at blive for lyse på dine vægge, er der en måde hen til stum den lyse farve og blødgøre resultaterne. Det er en enkel proces, der kræver maleri en ren farve på toppen af væggene til at nå frem til den perfekte virkning.

Instruktioner

•Purchase en glasur base fra maling butikken. Glasuren er flydende base, der kan være blandet med pigmenter til at oprette en gennemsigtig farve. Glasur sælges i dåser ligesom maling og er undertiden placeret med faux finish materialer i en detailbutik.

•Vælg den maling farve, der vil hjælpe slå væggen farve. Brun, sort og hvid er alle bruges til at slå lysere farver. Hvid skaber en kalkholdig, dæmpede resultat og vil tone ned lyse pasteller. Brun eller sort tilføje en sofistikeret look til lyse røde, lilla, blå, gule og grønne. Du kan også bruge den samme maling farve, kun en skygge eller to mørkere for at slå den oprindelige farve.

•Forbered prøve bestyrelser til at teste din glasur før du anvender den. Skumkerne eller krydsfiner virker fint. Skær materiale i stikprøver af 12 af 12 inches. Skær så mange som du skal oprette antallet prøver, der kræves. Prime materiale med det samme primer, du brugte til at dække væggene. Gælder det samme antal frakker af maling farve du brugte på væggen over primeren og lad den tørre, før du anvender test glasur.

•Mix glasur base med din maling valg. Glasur er typisk blandes én del maling farve til tre dele af glasur. For eksempel, vil en kop af maling farve til tre kopper glasur give dig en kvart. Men hvis du finder med at prøve at resultatet er mørkere end du ønsker, blandes et nyt parti af glasur og tilføje lidt mindre maling farve til glasur. Oprette en prøve for at se, om resultaterne arbejde bedre for din situation.

•Opret dine prøver. Roll, klud eller børste glasur over en forberedt prøve bord. Prøve hver type program med din glasur til at se hvilken en passer til dine behov. Tilføje et andet program til en prøve at se, hvordan to frakker af glasur look. Disse er prøver, så vær så kreativ som du vil med dem, men sørg for at skrive ned hvordan du opnåede resultater, så du kan duplikere det på væggen.

•Prep plads til anvende glasur. Brug malerens tape og drop klude til at beskytte gulvet og omkringliggende områder.

•Mix din endelige glasur valg og anvende på væggen. Anvende glasur i 2 - 3 fod patches. Træd tilbage omkring 10 fod og se dit arbejde lejlighedsvis at sørge for du ikke favorisere ét område mere med glasur end andre.

Tips & advarsler

  • Være metodisk om din prøvetagning proces og registrere mængden af maling og glasur, du brugte til at få dine resultater på bagsiden af hver prøve bord. Dette vil hjælpe dig vil få mere præcise resultater, når du blander din glasur for programmet væg.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com