Hvordan at slippe af Ant stier med Clorox

April 27

Hvordan at slippe af Ant stier med Clorox

Myrer er fascinerende skabninger, ikke minded af mange mennesker før de griber ind i deres hus eller udendørs boligareal og blive et irritationsmoment. Hvis myrer danner stier omkring dit køkken, gårdhave, dæk, garage eller ethvert andet område af din ejendom og du ønsker at slippe af med dem, behøver du ikke at ty til sprøjtning barske, dyre kemikalier eller ansætte din lokale exterminator at få arbejdet gjort. Et simpelt hjemmelavet middel vil gøre tricket.

Instruktioner

•Fyld en sprayflaske med 1 ounce af blegemiddel. Fylde resten af flasken med varmt vand.

•Locate originering punkt af ant trail. Hvis trail begynder nær en døråbning eller et vindue, gå udenfor og se efter tegn på et spor af en ydermur eller dæk. Særlig opmærksomhed til revner i din sidespor eller stuk og foundation. Følg sporet så vidt muligt, søger for at se, om der er en rådnende fødevarekilde mod som myrerne halter.

•Juster spray flaske dysen så at den frigiver en fin tåge i modsætning til en strøm når sprøjtes. Spray hele ant trail, inde i og uden for dit hjem, med vand blegemiddelopløsning. Smide nogen mad eller papirkurven mod som myrerne kan være på vej.

•Lad blandingen på myrer i tre til fem minutter, indtil myrerne op med at bevæge. Forstå, at vand blegemiddelopløsning vil dræbe myrerne.

•Anvend en gammel klud eller moppe til at rydde op i de døde myrer og blegemiddel blandingen.

Tips & advarsler

  • Hvis du vælger for at tørre op blegemiddelopløsning og døde myrer med en klud, kan du bære gummihandsker for at beskytte dine hænder fra mulige irritation forårsaget af blegemiddel.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com