Hvordan at slippe af Astragel

April 3

Astragel også går under navnet locoweed og er en tørke-tolerante plante, der også er giftige. Det vokser i en række områder og er et særligt problem for dem, der hæve husdyr, da spise planten kan dræbe dyr. At slippe af med Astragel kan opnås, hvis ukrudtet er behandlet med kemiske ukrudtsmidler, når de er stadig unge frøplanter. Når de er mere modne, er at slippe af anlægget helt ikke altid muligt.

Instruktioner

•Tag på garden handsker og identificere de største Astragel planter, eller inden for de mest sparsomme vækst, som du kan luge i hånden. Tag fat i bunden af Astragel planter og trække dem lige op af jorden for at fjerne dem. Placer ukrudt i en papirkurv taske og Forsegl posen før smide det i papirkurven.

•Fyld en rygsæk eller håndpumpe haven sprøjte med et herbicid, der indeholder en af de følgende aktive ingredienser: dicamba, picloram, metsulfuron, clopyralid eller triclopyr.

•Dilute herbicid kemikalier med vand, efter vejledningen på flasken, og skrue toppen tilbage på haven sprøjten. Ryst sprøjten i fem til 10 sekunder at blande kemikalier i vandet.

•Spray alle Astragel ukrudt grundigt med ukrudtsmidlet spray indtil det drypper ud af blade og stængler.

•Undersøg sted mindst en gang om måneden til at identificere nye Astragel kimplanter, at komme ud og behandle dem med ukrudtsmidlet blanding til at dræbe dem. Hvis ældre ukrudt ikke bukke under for den første herbicid anvendelse, trække dem op i hånden inden de producerer frø.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com