Hvordan at slippe af Baby myrer

January 21

Hvordan at slippe af Baby myrer

Baby myrer, eller larver, er hvide og ligner meget larver. Disse væsener har ingen ben og ikke kan nå deres egen mad. Arbejdstager myrer, som er alle kvindelige, udgør størstedelen af ant colony og er dem du oftest ser. Arbejdstager myrer er ansvarlig for fodring og rengøring larverne. Selv om denne adfærd er acceptabel udendørs, er myrer, der opbygger kolonier i dit hjem skadedyr. For at slippe af med myrer i dit hjem, skal du fjerne larverne.

Instruktioner

•Locate myrer fouragering trail, som er pheromone stier, der fortæller myrerne hvor de skal gå. Disse stier er derfor du ser ofte arbejdstager myrer "marching" i en linje. Opmærksomme på sporet af foragers følge.

•Find Indgangspunktet i reden. Indgangspunktet kunne være nær revner under vasken, et lille hul i væggen, et vindue eller en dør.

Uddelingen alle ant attraktanter som sukker, honning og hostesaft i stramt, gummi forseglet krukker og flasker. Vask områder på dit gulv, der kan indeholde klæbrighed fra udslip eller krummer med varmt, sæbevand vand og en klud.

•Sæt borax eller borsyre ant agn på eller i nærheden af fouragering trail og indgangssted. Dette sikrer myrerne finde maden hurtigt og bringe det til reden at fodre baby myrer.

Tips & advarsler

  • Borax eller borsyre ant lokkemad er blevet forbedret for at være flere pet - og børne-sikker end andre gift agn fælder.
  • Brug ant agn fælder i slutningen af vinteren eller det tidlige forår, når voksne myrer vil fodring fast føde til klækning baby myrer.
  • Undgå ant agn med arsen, svovl midt eller chlorpyrifos, som disse giftstoffer dræbe foragers, før de bringer mad til reden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com