Hvordan at slippe af baghaven fugle

January 30

Hvordan at slippe af baghaven fugle

Selvom mange af os nyde fugle besøger vores baggårde, og ofte tilskynder dem med foderautomater og bade, finde nogle dem et irritationsmoment. Fugle kan spise frugterne af vores havearbejde, afbryde vores skovture og cookouts og kan forårsage en hel del støj i tal. Du kan finde at spætter har valgt din sidespor som en tromme spot, eller duer kan samles på dit udhæng og efterlade ekskrementer på din bil. Fugl afskrækningsmidler og fysiske afskrækkende tilbyder en human måde at styre fuglebestanden på din ejendom, uden brug af livsfarlige kemikalier, som er stærkt begrænsede af føderale lovgivning.

Instruktioner

•Afbryd fodring af fugle. Dette kan synes indlysende, men du kan opleve, at du tilbyder fuglene mad utilsigtet. Holde dæk og patioer, ren og fejet, og sørg for at grill og skraldespande er dækket når den ikke er i brug.

•Installer rovfugl silhuetter og statuer i din værftet. Tilgængelig på de fleste hjem forsyning butikker, billeder og statuer af ugler, høge og andre rovfugle kan modvirke mindre fugle bliver behagelig at have på din ejendom.

•Installer aborre afskrækkende. Især effektiv i styringen duer, der kan samles i stort tal og dækker et areal på ekskrementer, disse kedelige pigge er installeret på tagskægget at forstyrre deres siddende.

Hæng stykker stanniol eller aluminium pie plader til at afskrække spætter fra trommespil. Sørg for at de kan bevæge sig i vinden, så lys refleksioner er støbt i alle retninger.

Tips & advarsler

  • Check lokale og statslige love. Selv om de metoder, der tilbydes her betragtes human, altid afgøre, om de fugle, du ønsker at kontrol er en beskyttet art. Dette kan i alvorlig grad begrænse dine muligheder, og bøder kan medføre, hvis lovene ikke overholdes. Næsten alle arter foruden duer, huset spurve og europæiske stære er beskyttet af en form for lokal eller påstå lovgivning.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com