Hvordan at slippe af Bahia græs i en Centipede græs græsplæne

July 1

Bahia græs (Paspalum notat) er en type af seedede græs, der har været forbundet med inducerende mange typer af allergi, herunder høfeber. Bahia græs vokser hastigt i hele mange typer af græs (herunder centipede græs) og vil vokse i en række forskellige jordbundsforhold og klimaforhold. Bahia græs kan være en udfordring at eliminere på grund af sine tykke, dybe rødder, som skal fjernes fysisk for at dræbe den. Hvis venstre untended, kan bahia græs vokse op til 75cm i højden. At fjerne Bahia græs fra centipede græs kræver fysisk fjernelse og spot behandling med græs killer. Drab Bahia græs er en tidskrævende proces, men det kan ske uden en professionel landscaper eller specialiserede havebrug færdigheder.

Instruktioner

•Undersøg din græsplæne til patches af Bahia græs skal fjernes. Bahia græs kan identificeres ved dens rige, grønne tykke blade at fan ud af en enkelt patch (svarer til en bregne eller plante).

•Tag på din havearbejde handsker. Brug din spade eller skovl for at grave ud så meget af Bahia græsrødderne du er i stand til at opnå.

•Dispose af Bahia græs og rødder i din papirkurv taske. Fortsæt med trække så mange Bahia græsrødderne som du er i stand til at bruge dine hænder og spade.

•Åbn dyse til græs killer du har købt, og fokusere spray direkte på de områder, hvor du har fjernet Bahia græsrødder. Vær omhyggelig med ikke at mætte din centipede græs med græs killer, som kan dræbe centipede græs i plænen.

•Observe området for at sikre, at ingen nye Bahia græs vokser stedet for den gamle græs. Denne proces kan tage et par uger. Trække enhver ny vækst, så snart du bemærker det, og respray området med græs killer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com