Hvordan at slippe af Bermuda græs i St. Augustine, Florida

May 13

Når uønskede Bermuda græs (Cynodon spp.) begynder at infiltrere en St. Augustine (Stenotaphrum secundatum) græsplæne, fungerer det som en ukrudtsplante, der spreder sig i ingen tid til at dække hele området. Begge er varm-sæson græsser foretrækkes af folk i det sydlige USA herunder Florida på grund af deres naturlige tilpasning til varme og tørre klima. Bermuda græs, der tager kontrol over en svag St. Augustine Florida lawn er vanskelige at kontrollere og kræver beslutsomhed og vedholdenhed på en del af gartneren.

Instruktioner

•Walk omkring din værftet til at bestemme placeringen af Bermuda græsplanter. Bermuda græs har flere noder og behårede bladskeder, mens St. Augustine græs funktioner jævn og komprimerede bladskeder, der overlapper hinanden. Drys pulveriserede kridt omkring områder af angreb.

•Træk ud pletter af Bermuda græs fra turf hvis angreb er lille. Løsne pre fugtede jorden omkring hver plante, græs med en murske. Forstå stængel omkring midten fast og trække, så planten glider ud af jorden, sammen med rødderne. Indsamle alle Bermuda græsplanter og kassér. Indtil de bare pletter og forberede sig på at overseed Florida lawn.

•Pour en selektiv herbicid specielt designet til at dræbe Bermuda græs i en pumpe sprøjte. Sådanne herbicider målrette Bermuda græs uden at skade St. Augustine planter. Læs etiketten retninger tilføje på forhånd for at afgøre, om herbicidet er koncentreret eller allerede fortyndet--den angivne mængde af vand til at fortynde koncentrat før anvendelsen.

•Direkte dyse over Bermuda græsplanter markeret med pulveriseret kridt. Spray en lind strøm af herbicidet over hver plante at sikre fuldstændig dækning. Enzymerne i ukrudtsmidlet trænge ind i Bermuda græs plante og negativt påvirker velfungerende, får det til at dø i en eller to dage. Rake døde plante og udsmid, eller Gentag program at dræbe stædig Bermuda græsplanter.

•Mow St. Augustine græsplæne græs til en højde på 4 inches til crowd Bermuda græsplanter vokser i mellem. Fordi Bermuda græs nyder fuld forårsager sol, skygge disse græsplanter dem til at blive svag og pjuskede og i sidste ende dø.

Tips & advarsler

  • Spray ukrudtsmidlet på en ren dag med ingen prognose eller regn eller blæst i mindst 48 timer.
  • Det bedste tidspunkt at anvende ukrudtsmidlet er om morgenen eller om aftenen, når solen ikke er alt for stærk.
  • Tilstedeværelsen af ukrudt angiver, at græsplæne græs er blevet alvorligt svækket af forkert kulturelle praksis. Vand græs i plænen Florida én til to gange om ugen, anvende 1 lb. langsom frigivelse high-kvælstof gødning pr. 1.000 m² stor område hver to til seks gange fra foråret grønne indtil falde og slå græsset til 4 inches i højden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com