Hvordan at slippe af Bermuda græs mens ikke dræbe noget andet

October 20

Hvordan at slippe af Bermuda græs mens ikke dræbe noget andet

Bermuda græs er en invasiv ukrudt, der er svært at dræbe. Mens den mest almindelige metode til aflivning Bermuda græs er brugen af herbicider, kan disse kemikalier også dræbe nærliggende planter eller græsplæne græsser. Den nemmeste måde at dræbe Bermuda græs uden at skade andre planter er at tørre det ud ved hjælp af solen og et stykke plastik, efterfulgt af fysisk at fjerne det med en skovl.

Instruktioner

•Mow pletter af Bermuda græs ned så tæt på jorden som muligt med en græsslåmaskine. Hvis patches er meget lille, kan du i stedet bruge en ukrudt æder. Fjern udklip og afhænde dem i papirkurven. Gør dette om sommeren.

•Dæk nyslået pletter af Bermuda græs med et ark af klar plast, forankring kanterne med store klipper. Plasten vil forstørre stråler fra solen og bage græsset, indtil det dør. Vand ikke Bermuda græs. Forlade plastik på 6 uger om sommeren.

•Tag plast og grave op muld til at fjerne enhver resterende døde græs. Slå i jorden til en dybde af 6 inches med en skovl til at udsætte enhver resterende rødder. Dække patch med det plastfolie igen og lad det sidde i tre uger.

•Fjern den plastfolie. Straks plante en prydplante i stedet, eller frø spot med din foretrukne arter af græsplæne græs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com