Hvordan at slippe af Chinch Bugs i St. Augustine græs

December 7

Chinch bugs er små insekter, der lever af græs, ødelægger det i processen. De lægger også æg i græsset. Når baby chinch bugs klækkes, fortsat de græs ødelæggelse cyklus. Chinch bugs er mest tiltrukket af St. Augustine græs, som bredt vokser i det sydlige stater såsom Texas og Florida. At se en masse brune, døde pletter i en græsplæne, som er korrekt taget sig af er et tegn på at chinch bugs angriber din St. Augustine græs.

Instruktioner

•Fyld en spray flaske med vand, opvaskemiddel og en lille smule af sprit. Dette vil resultere i en hjemmelavet anti-chinch bug mix.

•Spray din græs grundigt med denne blanding. Chinch fejl vil ikke reagerer godt på denne løgnehistorie. Chinch bugs har tendens til at bo nær roden af St. Augustine græs. Når spray når dem, bliver levende chinch bugs kravle til toppen af græs vinger til at forsøge at beskytte sig selv.

•Tillad din blanding til at sætte et par timer. Gå tilbage uden for og dække din græsplæne med gamle plader. Dette kan synes mærkeligt, men mange af de chinch fejl kan knytte sig til arket som en sikkerhedsforanstaltning da arket ikke er dyppet i sæbevand blandingen.

•Klap op arkene og placere dem i en affaldssæk. Må ikke bekymre dig om chinch bugs kommer i kontakt med dig. Selv om de er skadelige for græs, er de ikke nogen trussel for mennesker. Bortskaffe taske straks i en skraldespand.

•Tag din slange og Nyd din plæne. Dette vil drukne resterende chinch bugs eller få dem til at flyde til overfladen. På dette tidspunkt de skal enten dør naturligt eller være pillet ned af sultne fugle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com