Hvordan at slippe af Chinch Bugs

March 24

Umodne chinch bugs eller nymfer, er meget lille, når de klækkes, på størrelse med et knappenålshoved. Chinch bugs molt fem gange før han bliver voksne. Unge chinch bugs er lyse rød farve med et hvidt bånd på ryggen. Voksen chinch bugs er sort i farven med hvide vinger. Voksne er ca 1/5 tommer lang.

Instruktioner

•Vacuum afsnittet i din værftet hvor chinch bugs er koncentreret ved hjælp af en shop vac. Vacuuming fjerner voksne, nymfer og æg og i nogle tilfælde har vist sig for at være 100 procent effektivt med ingen opfølgende behandling nødvendig. Tøm indholdet af shop-vac til en bleg fuld af sæbevand til at dræbe bugs.

•Scatter fuglefrø på græsplænen hvor chinch bugs er. De fugle, der kommer til at spise frøene også spise chinch bugs og fjerne problemet.

•Saturate af græsplæne, der er generet af chinch bugs med sæbevand. Derefter lå en flannel ark oven på en våd græsplæne. Vente 10 til 15 minutter og derefter skrælle arket. Pick ud chinch bugs, der klynger sig til ark og slippe dem i en spand sæbevand til at dræbe dem. Gentag denne procedure i en uge som nye chinch bugs hatch.

•Overseed din græsplæne med hollandske hvidkløver frø så det bliver jævnt blandet ind i din græs. Chinch bugs fodre ikke på kløver så dette tilskynder dem til at flytte til en ny placering.

•Treat din græsplæne med Diazinon, Dursban eller Orthene at slippe af chinch bugs hvis mere naturlige behandlinger ikke har løst problemet. Behandling af det berørte område og en 5-fods buffer omkring området efter pakke retninger.

Tips & advarsler

  • Forhindre chinch bug skadedyrsangreb opstår ved at undgå overdreven kvælstof på din plæne. Gødning fremme hurtig vækst af græs, som giver en rigelig fødekilde for chinch bugs. Dethatch din græsplæne jævnligt. Thatch opbygge giver et beskyttende lag for chinch bugs.
  • Chinch bugs trives i varmt, tørt vejr. De begynder klækning i slutningen af marts eller begyndelsen af April, en årsag til de fleste skader på græsplæner i juli og August. Et tegn på chinch bugs stede er brune områder af din plæne, som ikke dreje grønne, selv når tilstrækkeligt vandes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com