Hvordan at slippe af Colorado Bugs

August 16

Colorado bug, også kendt som Colorado kartoffel Bille, er en lille sort og gul beetle. Det når en moden længde på ikke mere end en halv tomme, og har 10 sorte striber, der løber fra lige bag hovedet mod slutningen af sin krop. Det indlån æg i grupper af ca 30 på bunden af en planter blade, og nymfer og voksne lever af planter, forårsager dem til at visne og dø. Colorado bug angriber almindeligvis kartofler, tomater og aubergine. Beskæftige sig med en kartoffel Bille angreb straks at forhindre tab af UF frugt.

Instruktioner

•Plant kartoffelsorter der er resistente over for Colorado kartoffel biller og andre skadedyr. De er genetisk modificeret til at forgifte eller frastøde bugs, der ville forårsage alvorlige skader på anlægget.

•Treat påvirket planter med et insekticid. Colorado kartoffel biller er i stor udstrækning insekticid-resistente og kan ikke blive dræbt af carbaryl eller diazinon. De fleste sorter af kartoffel Bille er stadig lydhøre over for insekticider, der indeholder rotenon.

•Spray de angrebne planter med neem olie. Neem olie er et Botanisk produkt og en økologisk insekticider og svampedræbende middel. Det kan bruges til at frastøde destruktive bugs og behandle svampeinfektioner liv sort plet.

•Handpick både voksne biller og æg ud af de angrebne planter. Dette er specielt effektivt, hvis du ikke har mange biller på anlægget, eller hvis du ikke har mange planter.

•Purchase og release andre bugs at bytte på Colorado kartoffel Bille at kontrollere beetle populationer eller inficere din have med en svamp, der vil dræbe dem. Aggressiv dame bugs, aggressiv stank bugs og parasitære fluer feed på biller. Beauveria bassiana, en svamp, angriber nervesystemet af biller, dræbe dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com