Hvordan at slippe af Dogbane biller

July 2

Dogbane Bille er ikke en pest og kræver ikke kontrol. Disse biller lever kun af den giftige sap milkweed og dogbane, ikke på andre afgrøder. Milkweed og dogbane, men vokser almindeligvis spækket med andre afgrøder, at skabe den illusion, at beetle kan fodring på din afgrøder. Larverne lever udelukkende af dogbane og milkweed afgrøder. Hvis du ønsker at slippe af med disse nondamaging insekter, skal du kontrollere din milkweed og dogbane befolkninger.

Instruktioner

•IDENTIFY lokale pletter af milkweed og dogbane. Disse planter er fælles langs enge, vejsider og afgrøder. Milkweed betragtes som et problem i områder på grund af dets dybe rodsystemer og hvor let det spirer.

•Till ledig jord til forebyggelse af milkweed udbredelse. Én jordbearbejdning vil dræbe frøbedsplanter, hvis planterne er yngre end 3 uger gammel.

•Applicer glyphosat ifølge producentens anvisninger. Glyphosat er nonselective, så Anvend med forsigtighed. Det dræber enhver vegetation det kontakter.

•Fortsæt scouting ud milkweed befolkninger og kontrollere dem. Det er bedst at anvende ukrudtsmidlet som planten er i sin sene bud tidspunkt, eller når det blomstringen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com