Hvordan at slippe af Dollar ukrudt i St. Augustine græs

January 22

Dollarweed, også kendt som pennywort, er en varm sæson ukrudt, der får sit navn fra silver dollar-lignende form af sit blad. Dollarweed er mørkegrøn og ligner en lille lily pad. Det spreder sig ved frø, jordstængler og rodknolde. Dollarweed er en vand-elskende plante og kan flyde. Når det er fundet i St. Augustine græs, er dette en indikation af høje niveauer af fugtighed i græstørv. Dollarweed kan styres i St. Augustine græs af forskellige metoder. Som med mange ukrudt kontrol er det meget vanskeligt at helt slippe af med dollarweed.

Instruktioner

•Træk dollarweed planter fra jorden. Dollarweed kan nemt trækkes i hånden hvis angreb ikke er ude af kontrol.

Kil hyppigheden af vanding St. Augustine græs. Ifølge University of Florida IFAS, forskning i 2002 fundet at reducere vanding skærer tilbage på dollarweed angreb og dens udbredelse i St. Augustine, da ukrudt trives i fugtige forhold.

•Applicer en herbicid ligesom atrazin. Atrazin bør anvendes to gange om året, en gang i efteråret, og derefter i slutningen af foråret. Atrazin er et før og efter emergent, hvilket betyder, at det kontrollerer spirende ukrudt og luge frø. Efter Clemson Cooperative forlængelse, en tre-vejs herbicid, der indeholder 2,4-D, kan dicamba og MCPP også anvendes sikkert på St. Augustine, men nedsatte satser. Imazaquin er en anden herbicid, der også kan anvendes sikkert. Check med en specialitet pest control butik eller græsplæne professionel for andre kemikalier, der kan anvendes.

Tips & advarsler

  • Brug ikke atrazin på nyplantede sod.
  • Atrazin kan rejse gennem jorden til grundvandet så Følg alle lokale miljølove. Smid tomme flasker i overensstemmelse med lokal lovgivning.
  • Læs og følg alle instruktioner på herbicid etiketter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com