Hvordan at slippe af edderkopper uden drab planter

January 6

Hvordan at slippe af edderkopper uden drab planter

Edderkopper kommer i en række forskellige størrelser. Spider mider er så lille, at et forstørrelsesglas for at se dem. Spider mider kan dræbe dine planter, hvis du ikke slippe af dem. Større edderkopper lever af små insekter; de kan være til gavn for hjemmet haven, men de fleste mennesker ønsker ikke at se edderkopper på deres planter, især hvis planterne er indendørs. Der er en række måder at slippe af edderkopper uden at skade dine planter.

Instruktioner

•Vacuum edderkopper off planterne, hvis de er store nok til at se. Tom ud vakuum dåsen ind i papirkurven bin og disponere over indholdet. Fjerne edderkopper og internettet.

•Spray planterne med vand hvis planterne er udenfor. Vandet vil løsne store edderkopper og spider mider, vask dem fra planterne.

•Spray plante med insekticid sæbe. Læs og følg etiket retninger på beløb og skik. Bland din egen sæbe ved at kombinere 2 tbsp. flydende opvaskemiddel med 1 gallon af vand. Hæld det i en sprøjte og sprøjte planterne.

•DIP en bomuld bolden ind i sprit. Tør ned blade og stilke af anlægget. Hvis dit anlæg har en masse blade, mix 1 kop sprit med 1 kop vand. Hæld det i en sprøjte og spray plante til punktet af afstrømning. Betale særlig opmærksomhed til bunden af bladene, fordi dette er hvor spider mider lever.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com