Hvordan at slippe af fluerne uden for

August 30

Hvordan at slippe af fluerne uden for

Fluerne er ikke kun en gener men bærere af sygdomme som tyfus, kolera, dysenteri og bændelorm. Kontrollerende fluer udenfor begynder med ødelægger deres levesteder. Hvis du fjerne nødvendigt at avle miljø, kan du reducere antallet af fluer. En enkelt flue kan lægge 9.000 æg. Da fluer producere så mange afkom, det er umuligt helt at afskaffe dem, men ved at reducere de områder, hvor fluer vil avle det er muligt at kontrollere antallet af fluer uden for dit hjem.

Instruktioner

Uddelingen alle skrald i dåser med tætsluttende låg. Skraldespande fyldt med rådnende kød og vegetabilsk materiale blive magneter for fluer. Fluer vil sværm at lugten af rådnende skrald og racen der. Sørge for skraldet er ordentligt forseglet for at forhindre fluer fra lægge æg i det.

•Fjern alle døde dyr eller dyrs ekskrementer omkring dit hus. Kødet af et dødt dyr vil tiltrække fluer, mens hunden og kat agterstavn vil give grobund for flyve æg. Fjern hund og kat ekskrementer dagligt for at forhindre, at flyve æg klækning.

•Rake og rense din græsplæne og haven ofte. Rådnende vegetation vil tiltrække fluer til dit hjem. Fjerne rådnende frugt og grøntsager fra køkkenhaver og frugttræer til drastisk at reducere mængden af fluer findes uden for dit hjem.

•Spray insekticid uden for dit hjem. Spray udenfor strukturer, nedenunder terrasser og hus struktur til at reducere forekomsten af fluer. Disse insekticider hjælper også kontrol af myg og gedehamse.

•Sæt flyve fælder så langt væk fra dit hjem som muligt. Flyve fælder dræber voksen insekter men lokkemiddel på flyve fælder har en dårlig lugt, så Placer dem fra uden for spil og underholdning områder. Bug zappers vil også arbejde for at dræbe voksne fluer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com