Hvordan at slippe af flyvende insekter i jord

March 14

Hvordan at slippe af flyvende insekter i jord

Flyvende insekter i jordbunden er ofte en årsag til bekymring. Insekter yngle og lægge æg i din jord, ud over at kravle op på planter. Flyvende insekter på dine planter påføre ofte skade, som de kan spise løv og forårsage sygdom. Insekt-befængt jorden også gør havearbejde en smule ubehageligt, som bugs ofte sværmer omkring eller endog bide dig. Heldigvis, et par muligheder er tilgængelige, hvis du vil fjerne skadedyr fra din jord.

Instruktioner

•Dig op så meget af den angrebne jord som du kan og placere det i en tyk, plastic pose. Hæld kogende vand over jorden, hvis du er bekymret for insekter flygter fra posen. Forsegl posen og smide det væk. Erstatte snavs med steriliseret jord, der er fri for insekter.

•Sæt klæbrige fælder på jorden. Gul klæbrige fælder tiltrækker flyvende insekter på grund af deres lyse farver. Selvklæbende dækker fælden fanger insekter og ikke give slip. Erstatte fælden, når den er fuld.

•Applicer insekticider eller insekticid sæbe til jorden. Disse produkt ofte dræbe voksne, æg og larve stadier af flyvende insekt når sprøjtes direkte på snavs, men læse etiketten retninger for de bedste resultater. Bruge en insekticid, der er sikkert omkring planter.

•Undgå at vande jorden. Tillader jord tørre vil kontrollere visse flyvende insekter, som svamp myg. Flyvende insekter, der feed af svamp i jorden har deres fødevareforsyning, afbrød når jorden får lov til at tørre ud. Undgå vanding så længe du kan uden at forårsage skader på planter i jorden.

Tips & advarsler

  • Steriliseret jord er behandlet for at fjerne eventuelle bakterier, bakterier eller insekter. Steriliseret jord og klæbrige fælder fås ofte i hardware og haven butikker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com