Hvordan at slippe af flyvende termitter

August 28

Flyvende termitter kan hurtigt forårsage en masse skader til dit hjem eller udendørs bygninger. Være i stand til at identificere de flyvende termitter, så du kan begynde processen med at slippe af med dem. Termitter, der kan flyve reproducere hurtigt så du ikke skal udskyde udrydde dem. Lær, hvordan du kan slippe af med disse irriterende termitter med disse trin.

Instruktioner

•Scrape væk enhver termite reder med et glas skraber, så snart du ser dem. Dette vil forårsage termitter til at begynde at opbygge røret igen i stedet for at angribe dit hus. Dette vil give en dag eller to til at få de forsyninger, du skal dræbe termitter.

•Pour orange olie i en sprayflaske og spray områder af dit hus, hvor du har set termitter. Spray på andre områder samtidig hvor du tror, at termitter kunne gå. hans metode vil arbejde har du kun en lille angreb.

•Purchase Termidor SC for $63,95. Det er dyrt, men det er meget effektiv og tilgængelig til brug for boligejere. En 20-ounce flaske vil gøre 24 gallons af pesticider. Hæld dette alle omkring dit hus og nær alle trækonstruktioner. Nyd alle de områder hvor du har set termitter.

•Head til Home Depot og Lowes og købe nogle termite lokkemad. Placer lokkemad hvor du observeret termitter og kassere efter termitter er døde. Denne metode vil ikke arbejde for store skadedyrsangreb.

•Få en flaske af Phantom Termiticide (Se ressourcer) for $59.90. Denne flaske vil gøre 20 gallons af pesticider. Det virker, fordi termitter ikke kan opdager det. Mens de rejser gennem det, dør de. Anvende det hele dit fundament og hvor som helst du observeret termitter.

•Hire en professionel. Hvis alle de ovenfor nævnte metoder ikke, du har brug at hyre en professionel. Termitter er ikke skadedyr kan du tage tid til at rode med. Prøv dine metoder for en uge eller to på det mest og derefter kalde din lokale skadedyrsbekæmpelse ekspert.

Tips & advarsler

  • Holde børn og kæledyr væk fra pesticiderne. De kan være meget skadelige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com