Hvordan at slippe af gift vedbend i en græsplæne

September 8

Hvordan at slippe af gift vedbend i en græsplæne

Poison Ivy kan er et kløende problem, og du vil gerne fjerne enhver poison ivy vinstokke, som du finder i din værftet. Hvis kæledyr eller børn kommer i kontakt med planterne, vil de straks forvandle til en kløe rod. Følg trinnene for at lære hvordan man sikkert og effektivt fjerne forgifte vedbend fra din værftet.

Instruktioner

•Tag på beskyttende tøj som handsker, før du begynder processen med at slette poison ivy fra din værftet. Prøv at dække og en del af din hud, der kunne komme i kontakt med poison ivy. Gamle tøj, som du kan smide væk er den bedste løsning, som poison ivy kan forblive aktive på hvilende tøj i flere måneder, og egentlig ikke værd at risikoen for vask.

•Træk planterne op helt, endda rødder. Dette er den mest effektive og almindeligt anvendte metode til at fjerne forgifte vedbend. Smide væk poison ivy vinstokke ved at placere dem i en tung affaldssæk, der ikke vil bryde nemt. Selv rødderne af en poison ivy vinstokke kan sprede udslæt, så forsigtig med at bortskaffe planterne.

•Smothering planter er en anden mulighed i at fjerne forgifte vedbend, men kan være en besværet. Kvælning kræver du at placere vejede avis, presenninger eller andre plader af plast over poison ivy vinstokke i flere dage til en uge, fratage det af solen og får det til at visne og dø. Problemet med denne metode er, at du stadig nødt til at fjerne planterne, så de ikke kan gendanne eller danne nye planter.

•Spray poison ivy vinstokke med ukrudt drab spray. Sprøjtning poison ivy kan fungere godt i slette det og andre uønskede skadedyr fra din værftet, men det kan også dræbe planter du indkvartering. Så det er bedst kun at bruge ukrudt drab spray i områder hvor der ikke er planter, som du vil beholde.

•Throw væk poison ivy vinstokke helt når du har fjernet dem fra gården, og besøg ressource nedenfor for mere information om poison ivy.

Tips & advarsler

  • Gøre en hurtig beskyttelsesdragt ud af skraldeposer, hvis du ikke ønsker at gå smide det tøj du slid mens du fjerner poison ivy.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med ukrudtsbekæmpelse drab spray.
  • Brænde aldrig poison ivy vinstokke at afhænde dem, dampe fra anlægget kan forårsage alvorlige skader, hvis indåndes.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com