Hvordan at slippe af Giftig Kronvikke

June 3

Kronvikke, eller Securigera varia, er en flerårig plante, der består af krybende grene og hvid eller pink blomster. Det er undertiden bruges som et bunddække og for at forhindre erosion på bakker, men kan hurtigt blive etableret og invasive. Hvis ikke kontrolleres eller fjernet, kan planten spredes til uønskede områder og kvæle ud etablerede planter. Boligejere og gartnere skal tage øjeblikkelige skridt til at beskytte deres værftet fra denne plante skadedyr.

Instruktioner

•Burn Kronvikke i slutningen af foråret til forsommeren efter det har produceret størstedelen af sin nye vækst. Afbrænding kan ske på en stor skala, hvis din lokale brand kode tillader det, eller ved hjælp af en håndholdt flamme silde. Nogle underjordiske rødder kan overleve og flamme fjernelse skal muligvis gentages, når jordstængler har skudt over jorden. Kontakt din lokale brandvæsen for vejledning om lokale brænde praksis og lovgivning.

•Spray Kronvikke med systemisk bredspektret herbicid når du brænder er ikke en mulighed. Eksempel produkter omfatter Monsantos Round-Up Pro. Coat alle udsatte overflader af Kronvikke med ukrudtsmidlet. Ukrudt vil dø inden for syv dage. Administrere en anden dosis af herbicid 10 dage efter den initiale dosis, hvis Kronvikke overlever.

•Mow Kronvikke for en kemikalie-fri alternativ til herbicider. Bruge en plæneklipper eller ridning plæneklipperen hvis håndtering af store pletter af Kronvikke, eller en scythe eller ukrudt æder for små lapper. Skåret ned til den nøgne jord. Gentagen slåning sessioner vil forhindre, at planten vokser og svække Kronvikke til punktet af eventuel sult og død.

•Manually udrydde Kronvikke, hvis du står over for en mindre invasion af kun få planter. Vask en spade i nærheden af plantens base og pull up i en vinkel. Forsøg på at få alle sine rødder, som de kan spire til nye planter. Overvåge området efter at fjerne de vigtigste planter, som nogle rødder vil uundgåeligt blive efterladt. Straks plukke ud nogen baby Kronvikke ukrudt, der vises.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com