Hvordan at slippe af Grackles i træer

July 21

Grackles er solsorte, der har gule øjne og lilla fjer på ryg, hoved og hals. De rejser i store flokke og foder på insekter, små fisk, fuglefrø og de mindre fugle og fuglens æg i din baghave. Når en flok grackles flytter ind i din værftet vil det tage over træer, spise nogen fuglefrø i syne. At fjerne grackles i træer kræver afskrækkende og gøre rummet mindre attraktiv.

Instruktioner

•Installer motion-afsløring lys omkring træerne. Hver gang grackles forsøger at hvile eller reden i træet, vil lys tænde og skræmme fugle væk.

•Installer visuelle afskrækkende i gården. Disse omfatter farvestrålende skræmme tape, ugle lokkefugle og stor øje balloner. Disse er tilgængelige på hjem forbedring butikker og bør blive installeret i et åbent område, hvor de er synlige for grackles. Binde det skræmme tape til grene; solen afspejler off båndet vil skræmme væk af grackles.

Hæng fugl foderautomater med mindre åbninger, eller dem, der er omgivet af et lille bur i gården. Disse vil give adgang til kun mindre fugle, ikke grackles. Med pålidelige fødekilde gået, kan grackles forlade, fordi din værftet er mindre attraktiv.

•Tag alt fra din værftet, der vil tjene som en aborre for grackles. Dette omfatter alle store grene, døde og døende træer og fugl foderautomater med små siddepinde.

•Installer fugl netting over træerne i din værftet. Dette net vil gøre det vanskeligt for grackles at indlejre.

•Pick op enhver fuglefrø, der er faldet til jorden fra feeder. Frøet vil tiltrække flere grackles til din værftet.

•Installer fugl spikes eller klistret tape på alle store grene. Grackles forsøger at bruge disse områder for at aborre vil blive irriteret og forlade gården.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com