Hvordan at slippe af græshopper økologisk

December 9

Hvordan at slippe af græshopper økologisk

Ved hjælp af økologisk skadedyrsbekæmpelse er tilgængelig for talrige haven fjender herunder græshopper. Græshoppe angreb kan variere i intensitet fra år til år. Uanset størrelsen af den årlige befolkning er græshopper konsekvent destruktive. De er også vanskeligt at kontrollere, fordi de er vandrende. Græshopper opleve tre stadier af udvikling. Begyndende med de æg fase, nymfe eller unge voksne og voksne hopper. Voksen Græshopper live for ca 60 til 90 dage. Sent forår fryse kan naturligvis dræbe unge hoppere, forstyrre grasshopper's livscyklus. Der er flere måder at reducere eller elimineret græshopper økologisk fra din have. Nogle af de mest almindelige metoder er angivet nedenfor.

Instruktioner

Hvordan at slippe af græshopper økologisk

•Spread neem olie. Brugt i århundreder i Indien til at beskytte korn bliver lagret, er Neem olie afledt af frø af Neem træet. Neem olie både reducerer eller stopper insekt vækst og steriliserer visse arter.

•Spray en blanding af 4 ounce sort rem melasse kombineret med en kvart af vand direkte på græshopper. Det træsko deres porer, hvilket resulterer i manglende evne til at ånde.

•Anvend en spray blanding af hakket hvidløgsfed, mineralsk olie, fisk emulsion og Castilien sæbe til at hjælpe angribere græshopper fra planter og grøntsager.

•Purchase Nosema locustae enten via postordre leverandører eller lokale gartnerier. Nosema locustae er en encellet parasit, der dræber tragte når det indtages.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com