Hvordan at slippe af Grub orme i dit hus

October 26

Et par bugs nu og da typisk forårsager ikke problemer, men en infestation kan føles som et mareridt. Grub-orme gøre sjældent deres vej ind i et hjem, som de foretrækker bor i jorden og ødelægger rødderne af planter. Nogle faktorer kan, dog invitere grub orme. Overdreven varme, for eksempel, kan trække dem ind i de kølige områder af et hus. Grub-orme kan også indtaste gennem åbningerne af dårligt forseglede kældre. Tage skridt til at fjerne grub orme, før de sig ind i deres japanske beetle former og endnu mere skade.

Instruktioner

•Dig op af jorden i flere steder rundt i huset til at identificere områder, hvor larverne er ved at blive etableret. Grub-orme kommer inde i start i jorden uden for. Behandle jorden for at behandle kilden. Grave omkring 4 inches dyb og støvtætte gennem jord hen til kigge efter de små orme.

•Træffe nematoder til jorden i de ramte områder. Nematoder æder larverne, hvilket gør det vigtigt at introducere dem til jorden, mens grub-orme er stadig i deres larve stadie. Find spray-on ødelægge kolonier fra haven leverandører.

•Seal nogen steder rundt omkring i de kælder, fundament eller udvendige vægge hvor grub orme kan komme. Udfylde revner og huller omkring udluftninger, kanaler eller rør med caulk. Overholde tætningslister indersiden af døre og vinduer.

•Opfordre insekt-ædende fugle til din værftet. Måder at tiltrække fugle omfatter birdhouses, havedamme, birdbaths og frodig vegetation. Kyllingerne vil også gnaske på og hjælpe med at udrydde befolkningen i grub-orme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com