Hvordan at slippe af hjem parasitter & andre Bugs

September 5

Hvordan at slippe af hjem parasitter & andre Bugs

Ekstern parasitter kan angribe dit hjem og gøre livet surt for din følgesvend dyr og din familie. Lopper, flåter, mider og lus kan komme ind i dit tæppe, møbler og sengetøj. Du bliver nødt til at dræbe lopper og flåter på din hund eller kat, men også dræbe de æg, der vil udklækkes senere. Dette kræver en vedvarende indsats for rengøring og brug af forbindelser til at dræbe lopper og andre fejl i dit hjem. Nogle af disse produkter er yderst giftige og bør anvendes med stor forsigtighed og kun efter retninger. Der findes andre mere naturlige metoder at dræbe ekstern parasitter og andre bugs.

Instruktioner

Hvordan at slippe af hjem parasitter og andre Bugs

•Shampoo din hund eller kat med en shampoo anbefalede af jeres veterinarian. Voksen lopper tilbringer størstedelen af deres tid på dyret, og ifølge University of Kentucky, kan lægge op til 50 æg om dagen. Æggene falde af dyret og lander i tæpper og puder. En loppe kam kan bruges til at fjerne de voksne lopper fra dyrets pels. Give dit kæledyr en af aktuelle eller oral "en gang om måneden" loppe kontrol produkter til at forhindre fremtidige angreb.

•Vacuum dine tæpper og møbler grundigt. Dette fjerner voksne lopper og æg fra fibrene. Vakuum sengetøj, under sofa puder og omkring områder, hvor kæledyr sove og spise. Spray det vakuum pose med et pesticid at dræber lopper og flåter, Hæft det lukkede og bortskaffes i en udendørs skrald beholder.

•Forbered dit hjem for sprøjtning med insekticider. Fjern alle gemte materiale, så insekticidet kan bevæge sig gennem alle områder. Sørg for at fjerne legetøj og andre materialer i kontakt med børn. Fjern pet food og beholdere og dække akvarier og andre pet bure. Vask pet bedding grundigt.

•Spray dit hjem grundigt med en loppe og krydse insekticid. Du skal bruge en insekticid, der vil dræbe voksne lopper og flåter og også undertrykke udviklingen af æg og larver. Produkter med permethrin og methoprene eller pyriproxyfen kan opnå begge disse mål, ifølge Texas A & M University. Hvis en tåget bruges, Sørg for du bruger den korrekte mængde for de firkantede optagelser af dit hjem.

•Treat din yard med insektgift. Hvis dit kæledyr tilbringer tid udenfor, er der en sandsynlighed for opsamle ekstern parasitter igen fra lopper og flåter gemmer sig i græsset. Ifølge VetInfo.com, skal du bruge en yard spray formuleret for lopper og flåter. Det er kun nødvendigt at behandle områder af værftet at bo varm og fugtig. Et produkt kaldet Interrupt indeholder nematoder, en mikroskopisk orm-lignende væsen, at feed på loppe larver. Diatoméjord (mikroskopiske muslingeskaller) skader f.ex af lopper, flåter og andre bugs og kan spredes i din værftet til forhindrer re infestation.

Tips & advarsler

  • Holde familie og kæledyr ud af huset efter sprøjtning insekticid indtil spray tørrer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com