Hvordan at slippe af japanske biller Home afhjælpning

February 13

Hvordan at slippe af japanske biller Home afhjælpning

Japansk roer er skadedyr er skadedyr kendt for at ødelægge fuld græsplæner eller haver. Fordi deres størrelse, er det let at få øje på disse insekter. Hvis du opdager japanske biller i din værftet eller haven, du nødt til at handle omgående. Hvis du ikke, skadedyr reproducere og spredt ud over hele plænen og haven, ødelægge næsten alt på deres vej.

Instruktioner

•Pick off de japanske biller fra planter og placere dem i en krukke. Selv om dette er tidskrævende, hjælper det fjerne insekter fra din værftet og haven. Læg et låg på glasset for at fjerne alle luft og dræbe insekter.

•Mix parabol sæbe med vand og sprøjte din planter og græsplæne med blandingen. Denne spray hjælper med at dræbe biller, men det også dræber andre bugs, der er godt for planterne, så ved hjælp af denne blanding har sin ulempe.

•Applicer neem olie til planterne din japanske biller er tegnet til. Dette produkt dræbe ikke biller, men det skaber en dårlig smag for bugs, tvinger dem til at flytte et andet sted (måske din nabo med prisvindende roser?). Grundigt frakke græs, træer og buske til at holde de japanske biller væk.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com