Hvordan at slippe af japanske biller på blomster

June 28

Japanske biller er store, larmende insekter, der ankommer i haven i maj og juni og bo gennem sommeren for at skabe ravage på blomst blomster, stængler og blade. Biller target planter at lugt og smag sød og bytte tungt på frugt og bær planter, roser, sassafras og rose af sharon planter. Hvis du se japanske biller i din have, tage et par skridt til at fjerne dem, før de lægger æg og øge deres befolkning.

Instruktioner

•Prune lager blade og blade, som har mærker af beetle skader at hjælpe planterne spare energi. Denne foranstaltning kan også afskrække biller fra kommer tilbage.

•Walk gennem haven tidligt hver morgen, hvis du ser en infestation at plukke biller fra planterne. Bære en spand vand til at drukne biller, som du finder dem.

•Spray haven i maj, juni og juli med pesticider, som er rettet mod japanske biller. Denne timing dækker biller fodring sæson og vil både dræbe og forhindre biller i haven. Følg producentens anvisninger med hensyn til programmet, og følg altid korrekte sikkerhedsforanstaltninger med pesticider.

•Sæt fugl foderautomater og huse at tegne fugle til din værftet. Mange fugle spiser japanske biller og deres larver og vil skære ned på både eksisterende beetle befolkninger og fremtidige generationer.

Tips & advarsler

  • Vend top seks inches af jord i din have i efteråret og så igen i foråret til at afsløre beetle æg og larver til tørring luft, sol og prædation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com