Hvordan at slippe af kat urin i en gård

March 26

Hvordan at slippe af kat urin i en gård

Kat urin har en karakteristisk lugt, der kan være rolige offensiv. Indendørs, kan du bruge specielle kattesand til at absorbere lugten. Udendørs, er du begrænset i dine muligheder for at maskere lugten. Det andet problem, du kan støde på med udendørs katte er de kan spray for at markere deres territorium med urin. Hvis der er katte sprøjtning i din værftet og haven, er der skridt du kan tage for at afskrække dem fra at vælge din værftet.

Instruktioner

•Rengør urin fra fortove, verandaer eller terrasser så snart du kan. Brug et stykke køkkenrulle til at absorbere urinen. Derefter spray stedet med et enzym renere. Disse rengøringsmidler er tilgængelige på din lokale pet skaffe butik. De binder med enzymer i kat urin til at fjerne lugt, som katte kan lugte. Da katte har tendens til at vende tilbage til det samme sted til at lindre selv, hvis de ikke lugter enzymet, er de mindre tilbøjelige til at vende tilbage til dette område. Hvis du er usikker på, hvor stedet er, vente til mørkets frembrud og passere en sort lys over området. Urinen vil glød under sort lys. Når du har fundet stedet, kan du bruge enzymet renere på det.

•Brug kat afskrækkende, som statisk måtter eller aerosol afskrækningsmidler. Statisk måtter er døren måtter, der udsender en meget lille elektrisk stød, svarende til en statisk chok, når de er rørt. Det gør ikke ondt katten, kun startles den. Aerosol afskrækkende er bevægelsesaktiveret og sende et anfald af luft at forskrække kat når aktiveret. Sted enten afskrækkende i områder af høj feline trafik. En anden mulighed er en motion-aktiveret sprinkler system. Bare Vær opmærksom på at levering mænd og gæsterne kan modregne disse så godt.

•Hvis det er din egen kat, der sprøjtning i gården, være sikker på at have det spayed eller neutered. De fleste katte vil stoppe sprøjtning inden seks måneder efter at være "fast." Hvis katten ikke tilhører dig, tale med ejeren (hvis kendt) om at have katten ændret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com