Hvordan at slippe af kløverblad i græsplæne naturligt

March 3

Kløverblad eller leaf clover, er en ukrudtsplante, der almindeligvis vokser i kvælstof-fattige jord. I modsætning til populær tro, ukrudt indeholder tre sammensatte blade,--ikke fire-- og vokser fra frø, der spirer i slutningen falder og vinter og modne i løbet af foråret og sommeren. Hvis denne Bredbladet vegetation forårsager din græsplæne, overveje et naturligt alternativ til kemiske ukrudtsmidler. Naturlig teknikker til at slippe af med kløverblad er sikrere for mennesker, kæledyr og miljøet.

Instruktioner

•Træk kløverblad ud af din plæne ved hånden, hvis små mængder er til stede. Når du fjerner kløverblad, Sørg for at fjerne rødderne. Hvis du ikke gør det, vil kløver vokse tilbage.

•Saturate større pletter af kløverblad med en opløsning af hvid eddike og skål sæbe på en solskinsdag. Fyld en sprayflaske med eddike, tilføje en sprøjte af opvaskesæbe og give flasken en shake. Eddike løsning vil forårsage kløver gule og visner inden for timer.

•Indstil din plæneklipper til en højde mellem 2 1/2 til 3 inches under slåning. Skæring på denne højde fremmer god græs vækst. En sund og frodig græsplæne drosler-out kløverblad og andre ukrudt.

•Applicer majsmel til din græsplæne til kontrol kløverblad. Broadcast (spredning) i hånden eller med en græsplæne sprederens sats på 20 lbs. for hver 1.000 kvadratfod, cornmeal fungerer som en kvælstofgødning, der undertrykker kløver.

Tips & advarsler

  • Små mængder af kløver er faktisk gavnligt for din plæne. Hvis kløverblad er til stede, betyder det, at din græsplæne der mangler kvælstof. Kløver tager kvælstof fra luften og føjer den til din plæne. Dette forbedrer den generelle sundhed i din plæne.
  • Ikke give op og forlade hårde rødder intakt, når du trækker kløver ukrudt i hånden. Hvis roden er vanskelig at fjerne, bruge en skovl til at grave det.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com