Hvordan at slippe af knirkende i et antikt træ gyngestol

July 4

Hvordan at slippe af knirkende i et antikt træ gyngestol

Familier bruger gyngestole til rock babyer eller tilføje blot en indbydende følelse af varme til en familie værelset eller stuen. Nogle antikke træ gyngestole knirke og knage når de flytter, som modvirker den effekt, du vil af afslappende og beroligende du eller dit barn som du klippe frem og tilbage. Du behøver ikke at slippe af med din favorit gyngestol. Før du gør, kontrollere flere ting at se, hvis du kan forvise den irriterende knage.

Instruktioner

•Investigate grunden til knirkende af stolen. Flytte det et andet sted til at forsøge at stoppe knager. Den knirkende kan faktisk være fra gulvet eller fra stol slår mod en anden overflade.

•Locate kilden til den knirkende. En anden bør rock i stolen, mens du lytter til støjen. Dette kunne være en træ stang, som en dyvel, der hjælper med at støtte rocker. Sprosser tilbyder lignende støtte og kan undertiden knirke så godt.

•Rub et produkt som olie sæbe eller olivenolie rundt i rammen og leddene i stolen. Som en ekstra bonus, vil din stol lugte nice og skinne. Hvis du bruger olie, vil du gå grøn som en fordel.

•Jiggle disse stænger, dyvler, understøtter og sprosser at se, hvis de er løs, som den resulterende friktion medfører knirkende. Indsæt trælim, tilgængelig på hjem reparation eller håndværk butikker, i enhver løs steder. Limen vil skabe en forsegling og stoppe gnide, der skaber knager.

•Test stol til at se, om knirke er borte. Hvis det ikke er, fortsætte til olie og anvende træ lim i enhver løs steder.

Tips & advarsler

  • Tilføje en pude på stol eller tæppe på gulvet kan yderligere hjælpe med at fjerne omkringliggende knirker, knirker og lyde.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com